Trainen in kleine groepen

Voel jij je tijdens het sporten lekkerder en meer gemotiveerd met vrienden, vriendinnen, of collega's om je heen? Dan is het natuurlijk leuk om in een kleine groep (4 tot 8 personen) te komen trainen. Onder leiding van Gregory of Bert worden jullie optimaal begeleidt op het gebied van training, voeding, herstel en mindset.

In samenspraak wordt een trainingsschema opgesteld dat in jullie agenda past. Je zult merken dat jullie week na week vooruitgang boeken en elkaar motiveren om nét dat beetje extra te geven. Trainen in een kleine groep is niet alleen maar gezellig en leuk: we zorgen ervoor dat jullie op je eigen niveau worden uitgedaagd met een grote diversiteit aan oefeningen. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak!

Image

Klaar voor de start?

Een groepsles kost jullie in totaal €99,- per uur, per keer. Klinkt goed? Dat dachten wij ook. Let's go!

100% op maat en toch lekker samen sporten

We krijgen van veel deelnemers te horen dat ze enorm veel energie halen uit het sociale aspect. Doordat iedereen een 100% op maat gemaakt traject krijgt voorgeschoteld kunnen we er op die manier voor zorgen dat je individuele progressie boekt in een sociale setting. Een win-win situatie dus.